Champions League Grupp A 5, Paris Saint-Germain 5-0 borta seger över Malmö, Mary gjorde två mål, La Biao, Ibrahimovic och Lucas skörd mål, Paris Game 5 med 10 poäng, denna grupp fortfarande rankad på andra plats, tre poäng Malmö botten platser. De första fyra minuter, Paris mitten av rutan gör första målet, se stiftelse tonåring La Biao, La Biao Road bryta rak kontakt, Ibrahimovic tilldelas vända bollen till höger, passerar bollen exakt skickade Van der Veer, Jordan skor Rabbi före detta olympisk hastighet i den lilla gränsen stängt, skakar bollen i nedre högra hörnet, målvakten inget svar, 1-0, Paris tidig ledning. De första sju minuter, plocka bollen extraordinära höger Tingna Holm, utanför vristen stygn passera Road, men omärkta Bohnert blottade halvvolley sparka, bollen utanför. Nike Air Jordan De första 14 minuterna, Paris att expandera poäng, Maxwell lämnade över bollen, stoppa gränsen stängt område, Ibrahimovic distribueras sedan tillbaka till vänster, Matuyidi omvänd triangel tillbaka till straffområdet, Mary Tui bryta upp det nedre vänstra hörnet, 2-0, verkar Paris för att ha fastställt segern. De första 24 minuter, Andrew Bogut och Rosenberg spelade i mitten av väggen med en liten gräns stängd spänne Van der Veer, även lågt skott brett i det nedre högra hörnet, missade målchanser. De första 27 minuterna, Ibrahimovic mittfältet bollen framåt, kör rakt fram för att hitta den vänstra sidan av Cavani, som inte väljer att återvända till mitten, men direkt mindre tvilling skott, slog vänsterstolpen pop up.Ja, vi vet att du har väntat för att se fler nyheter om fotboll, 2016snowboots.com tillfredsställa dig ända till slutet. Och via vår hemsida billiga fotbollströja samling kul surfning.http://www.2016snowboots.com/images/jordan/nfr8.jpg